" />

Vážení čtenáři SEMania.cz, web byl po osmi letech provozu zakonzervován a již nebudou přidávány nové články. Nicméně web bude nadále funkční a můžete tak stále čerpat z obsáhle databáze informací o produktech Sony Ericsson.

Jak jistě víte, nové telefony jsou nově na trh uváděny pouze pod značkou Sony, proto došlo k rozhodnutí na tomto webu dále nepokračovat.

Děkujeme všem čtenářům, kteří nás četli a také všem autorům, kteří pro vás psali.

Část redaktorů pokračuje ve své tvorbě a s jejich články se můžete setkávat na webech Xperia.cz, SonyMania.cz, SmartMania.cz, MobilMania.cz a dalších.

 Vaše SEMania.cz

 

Bleskovky (tip na bleskovku)
Na úplný závěr roku zde máme jednu příjemnou zprávu - do nabídky našich operátorů se od ledna dostane další komunikátor řady XPERIA. Konkrétně se jedná o model XPERIA Ray, který od začátku příštího roku najdete v nabídce operátora O2. Doufám, že postupný návrat telefonů Sony Ericsson (a do budoucna již jen Sony) bude pokračovat i příští rok. Kvalitou na to tyto přístroje rozhodně mají.
Podle očekávání ještě do konce roku uvolnil FXP (FreeXperiaTeam) nový Android ICS pro Sony Ericsson XPERIA Arc. Nová ROM prozatím ještě není ve finálním stavu a nehodí se pro běžné použití, brzy by ale měla být plně funkční a schopná nasazení. Jindy bychom možná po této zprávě jásali a slavili. Tentokrát je ale uvolnění testovací verze velmi tiché - Sony Ericsson vzal FXP vítr z plachet, sám oficiálně uvolnil testovací ROM pro trojici komunikátorů XPERIA a po několika dnech usilovné práci komunity jsou již tyto ROM vhodné na běžné použití.
Včera byl po trochu delší odmlce certifikován další necustomizovaný firmware pro komunikátory Sony Ericsson letošního roku. Jsem rád, že Sony Ericsson pouze nevyčkává na příchod ICS a i do té doby se snaží svým zákazníkům poskytnout maximální možnou podporu. Sám jsem zvědav, jestli se bude jednat o další vylepšení stávajícího Androidu 2.3.4 (označení by tomu napovídalo) nebo výrobce posune své telefony ještě o stupínek výše na Android 2.3.5, což ale nepovažuji za moc reálné.
Galerie
Sebrané info o Sony Ericssonu S700 | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Marek Hajn, David Louda   
Pátek, 16. duben 2004

 Ríkal jsem si, ze na ceském webu je informací o novince Sony Ericssonu po skrovnu. Ani ne tak co do objemu, ale co do cetnosti. Vydal jsem se tedy do zahranicí a sbíral odkazy na jiné zajímavé weby informující o S700.

Nejdrív vás navedu na dva hlavní ceské weby a potom se podíváme do ciziny, kde je díky velkému mnozství webu zabývajících se mobilními telefony informací o S700 nespocet.

Za humny

Jiz jste si zrejme vsimli nasí lehké návaznosti na ceský server o mobilních telefonech MobilMania.cz. Zacneme tedy clánky o SE S700, které se objevili zde. Vzhledem k tomu, ze na MobilManii máme vsichni vcelku jednoduchý prístup, vyberu jen ty nejzajímavejsí, ostatní si muzete najít pomocí funkce Hledat.

Vcelku zajímavé jsou první informace, kde najdete v kostce veskeré dostupné info o S700 plus oficiální fotografie. Mnohem zajímavejsí je vlastní fotogalerie MobilManie porízená na letosním CeBITu v Hannoveru. Jak je na MobilManii dobrým zvykem, fotografie jsou velmi kvalitní.

Dále se dostávám k prímé konkurenci MobilManie.cz a to serveru Mobil.cz. I zde se samozrejme objevily clánky informující o svédsko-japonské novince. Na této stránce najdete první informace vcetne oficiálních fotografií. Uzitecný je prehled technických parametru na konci clánku. Na Mobilu se objevily i první dojmy z tohoto modelu vcetne kvalitní fotogalerie.

Nakonec jsem se rozhodl, ze do prehledu zaradím i poslední z vetsích ceských serveru a to Mobilmag.cz. Kdo by tento snad neznal pak vezte, ze je digitální verzí tisteného casopisu Mobil. Zde se objevil pouze jeden clánek, který informuje i o druhé novince, modelu K700.

Cestujeme po svete

Zahranicní weby budu brát namátkou, proto v jejich postupném razení nehledejte logiku, zádná v nem není.

Jako první navstívíme zbezne Svýcarsko, konkrétne server Mobilemag.ch. Zastávka zde bude jen krátká, jelikoz zde najdeme jen strucný technický popis novinky.

Dalsí v poradí na nasí ceste je server Mobileburn.com, na kterém najdete velmi povedenou fotogalerii Sony Ericssonu S700. Je zde i rozsáhlejsí info, vcetne dalsích fotografií.

Nekterí z vás jiste znají web infoSyncworld a ti, kterí ho neznají se o nem dozvedí práve te?, prostrednictvím clánku, který se zminuje o námi probíraném telefonu. Krome popisu a oficiální fotografie zde nic jiného necekejte, napríklad vlastní fotografie se na infoSyncu objevují málokdy. O S700 se muzete na tomto wbu dozvedet jeste zde, je to takové krátké preview.

Pokud umí nekdo z ctenáru recky, prijde si na své na webu MyPhone.gr. I tady se samozrejme objevuje info o S700. Nicméne nepovedlo se mi najít anglickou verzi tohoto webu, takze jsem si na nem moc nepocetl. Pokud bude v hledání nekdo úspesnejsí nez já, at dá do diskuse link pro ostatní. Predem dekuji.

A te? trosku oficialit v podobe domovské stránky Sony Ericssonu S700. Najdete tu nejvíc informací vcetne oficiálních i neoficiálních fotografií a je tu dokonce i prezentace telefonu, kterou vrele doporucuji k nahlédnutí. Bohuzel mezi uvedenými státy není Ceská republika, budete si tedy muset vybrat jiný, který je asemu srdci nejblizsí.

Web TheInquirer hodnotí S700 devíti body z deseti a to uz o necem svedcí. Ostatne podívejte se do clánku sami.

Ruský server Mobile-Review nabízí celou sérii oficiálních fotografií, které muzete shlédnout zde.

A co na Sony Ericsson S700 ríká jeden z nejznámejsích webu o mobilech vubec, Esato.com? Zatím jen uvádí oficiální info, nciméne verím, ze první clánek se zkusenostmi bude zajímavý.

Serverem Esato.com bych nasí honbu za informacemi prozatím ukoncil, protoze vsude je vesmes to samé. Pockejme si tedy na první vetsí zkusenosti nebo dokonce recenzi.

Který server zabývající se mobilními telefony podle vás prinese recenzi S700 jako první? Podelte se s námi s vasím názorem v diskusi.

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >