" />
Nové Sony Ericssony jsou na trhu - tentokrát se uvedení stihlo, ale nemáme vyhráno | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 31. říjen 2009
Ačkoliv tomu mnoho lidí nevěřilo, Sony Ericsson se poučil ze svých předchozích chyb a nové modely, které byly slíbené na listopad tohoto roku, se na náš trh dostaly včas. Ba co víc, některé z nich se na trh dostaly dokonce ještě dříve, než bylo původně avizováno, setkat se s nimi můžeme již od poloviny října. První krok tedy byl učiněn, společnost jako taková ale ještě za vodou není, teprve nyní přijde to nejdůležitější. Prodejní výsledky.



Když Sony Ericsson před několika měsíci představil nové přístroje z řady Entertainment Unlimited, spousta lidí se jen usmála nad oznámenými termíny příchodu telefonů na trh a prorokovala větší či menší zdržení. Jak se ale nyní ukázalo, tentokrát si Sony Ericsson vše pohlídal a slíbený termín splnil, ba co více, novinky přišly na náš trh ještě o něco dříve, než bylo původně oznámeno a především za lepší cenu. V poslední době jsme se každý týden dočkali jedné novinky a podle vyjádření společnosti se můžeme těšit na to, že bude tato strategie pokračovat, v nejbližších dnech se tedy do prodeje dostanou ať již nové barevné verze telefonů, které již na trh v minulých týdnech dorazily, nebo úplně nové modely, jako je nový komunikátor s Windows Mobile 6.5 - model X2, nebo stylové véčko pro dámy - model s exotickým názvem Jalou. Plynule tak dochází k velké renesanci současného portfolia společnosti a buďme rádi, že to zatím probíhá bez jakéhokoliv zdržení a nové telefony postupně vytlačují přístroje, které už na našem trhu v některých případech přestávaly být konkurenceschopné. V posledních dnech se na náš trh oficiálně dostaly modely Aino, Satio, Yari, Naite a T715. Pětice nových povedených telefonů prostě musí udělat radost každému fanoušku značky Sony Ericsson a velkou radost samozřejmě udělaly i mě, netrpělivě jsem je očekával.

klikněte pro zobrazení původního obrázkuklikněte pro zobrazení původního obrázku
klikněte pro zobrazení původního obrázkuklikněte pro zobrazení původního obrázku

Ačkoliv ještě zdaleka nemáme vyhráno, určitě je dobrým příslibem do budoucna, že se telefony na trhu objevují včas - ba dokonce ještě dříve, než bylo původně oznámeno. Pokud se společnost bude dál ubírat tímto směrem, bude pokračovat ve vývoji kvalitních mobilních telefonů a třeba častěji dá na názor svých fanoušků, nemám o její osud strach. Ačkoliv je i nadále společnost v červených číslech, pomalu ale jistě se zdá, že jejich doba je pomalu u konce a společnost bude opět zisková. Také hospodářská krize tady s námi nebude věčně a její následky budou pomalu odeznívat. Otázkou ale zůstává, jestli ještě někdy zažije trh mobilních telefonů takový rozmach, jako tomu bylo v poslední době před příchodem krize. Ať tak či tak, Sony Ericsson se na tu dobu musí co nejlépe připravit a měl by směle vykročit vstříc světlejším zítřkům. Několik prvních kroků již udělal a zatím to vypadá, že jde najisto za svým cílem. Snad to takto zůstane platné i do budoucna, nástup nových komunikátorů s Windows Mobile 6.5 a operačním systémem Google Android by celou společnost a její renomé zase posunul o kus dál.

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: edatreat Datum: 2009-11-04 08:05:03
Zajímalo by mě, jestli SE konečně u nových modelů nabídne funkci zamčení telefonu pod kódem. Proto jsem přešel k Nokii, která u většiny modelů umožňuje zamknout telefon. V mobilu mám spousty dat, po kterých nikomu nic není, např.pracovní data apod. Tohle považuji za dost důležitou a praktickou věc. Avelmi rád si opět SE pořídím.
Autor: edatreat Datum: 2009-11-04 08:03:59
Zajímalo by mě, jestli SE konečně u nových modelů nabídne funkci zamčení telefonu pod kódem. Proto jsem přešel k Nokii, která u většiny modelů umožňuje zamknout telefon. V mobilu mám spousty dat, po kterých nikomu nic není, např.pracovní data apod. Tohle považuji za dost důležitou a praktickou věc. Avelmi rád si opět SE pořídím.
Autor: MartinVagner Datum: 2009-10-31 17:38:58
No já bych to tak pozitivně neviděl, Satio je drahý a ohlasy jsou hodně negativní(ohlasy zde z fora je třeba brát s rezervou), Aino se také nejsíše nechytne a Yari si myslím taky nebude prodejní trhák. Pořád chybí model, který by trhl konkurenci, modely jako K750i nebo S500i
. Autor: LeeRasS Datum: 2009-10-31 16:16:37
Jupí, krása pohledět, jak se sony ericsson vyhrabává ze sr**ek a pomalu drtí konkurenci. 
Třeba se dočkáme toho, že lidi upustí od předražených nokií a dají se k SE, které mají dokonce i řeklbych nejlepší virtual machine. 8)

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >