" />
Aktualizační služba SEUS II změnila vzhled | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 10. duben 2010
Sony Ericsson po delší době pozměnil vzhled své aktualizační služby SEUS II, která nyní vypadá výrazně moderněji a navíc opravila drobnou chybu z předchozí verze, kdy si SEUS chybně pamatoval poslední použitý telefon. Všechny změny jsou k lepšímu, pojďme se tedy na vzhled podívat na několika snímcích.


Už spuštění aktualizační služby provází zcela jiný vzhled, než na jaký jsme byli přibližně poslední rok zvyknutí a změna se dotkla celého aktualizačního procesu. Nově vypadá aplikace více k světu, ubylo zbytečných voleb a kroků a navíc autoři odstranili chybu z předchozí verze, kdy si aplikace chybně pamatovala poslední použitý telefon. Snad jen rozdělení telefonů podle konstrukce do jednotlivých kategorií je v případě telefonů s dotykovým displejem trochu matoucí, ale dá se na to snadno zvyknout. Označení nejnovější verze je 2.10.4.22 a získáte ji automaticky po spuštění aktualizační služby SEUS II.



Aktualizační služba je velmi šikovným nástrojem pro práci s telefony Sony Ericsson a jsem moc rád, že výrobce na aplikaci průběžně pracuje. Poslední veliká změna mi přijde velmi příjemná, aplikace je přehledná a její použití je rychlé a snadné, navíc i vzhled vypadá více k světu. Podrobný návod pro použití aktualizační služby najdete zde, ale není se třeba čehokoliv bát, s přehráním softwaru si poradí každý a v drtivé většině případů je výsledkem rychlejší a spolehlivější mobilní telefon než doposud.



Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: miva Datum: 2010-04-13 19:14:09
Jsem zvědavý kdy bude nový sw na Vivaz ( dneska mě trochu pozlobila GPSka nechtěla zaboha najít pozici a vyhledat satelity)
. Autor: Srandista Datum: 2010-04-10 16:41:57
Mozno trosku off-topic, ale nie je zname, ci sa chysta nejaky dalsi firmware na W995, popripade kedy by sa mal objavit? BTW, co ma trosku zarazilo, telefon sa teraz flashuje na verziu R1HA035, pritom uz predtym bola dostupna verzia R1HA36... Preco to?

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >