" />
Veliký, střední, menší a ještě menší - fotogalerie Androidí rodinky Sony Ericsson | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Pondělí, 11. říjen 2010

Rodina telefonů Sony Ericsson s operačním systémem Google Android se nám jistě rozrůstá a na trh se nyní dostává další člen - Sony Ericsson XPERIA X8, který se stane nejlevnějším Sony Ericssonem s výše zmíněným operačním systémem. To je podle mého ideální čas na společnou fotogalerii celého kvarteta přístrojů. Sice to není tak dávno, co jsem zde prezentoval tehdy aktuální trojici, to jsem ale ještě nevěděl, že o pár dní později u mě zakotví další telefon. Zároveň vám fotogalerii pomůže porovnat jednotlivé modely, které ač vychází ze stejného vzhledu, jsou každý jiný.
10~118.JPG 20~89.JPG 23~75.JPG 25~67.JPG



Rodiny telefonů Sony Ericsson se nám stále rozrůstá a vzhledem k prohlášením samotného výrobce, který se chce stát na trhu s komunikátory s Androidem jedničkou se dá očekávat, že největšího boomu se teprve dočkáme. Už nyní ale má portfolio co nabídnout, i když samozřejmě není nabídka zatím úplně dokonalá a nepokrývá všechny možné potřeby jednotlivých uživatelů. Určitě se ještě dočkáme nových modelů s hardwarovou QWERTY klávesnicí, stejně jako nástupce současného topmodelu, kterým je Sony Ericsson XPERIA X10. Stále se navíc spekuluje o herním telefonu a propojení s platformou Play Station, také tady bude realizace téměř jistě postavená na operačním systému Android. Čeká nás toho skutečně hodně a mě nezbývá než doufat, že Sony Ericsson situaci nepodcení a zaměří se na vydávání maximálně odladěných telefonů s aktuální verzí operačního systému.

Asi každému je jasné, na co tím nyní narážím, Sony Ericsson ale není v pozici, kdy by si podobné klopýtnutí mohl znovu dovolit. Ztratit důvěru uživatelů je totiž velmi jednoduché (už kdysi jsem zmiňoval, že Sony Ericsson s tím má celkem dobrou osobní zkušenost), zpátky ji získat je veliký problém. Pojďme ale zpátky k současnému kvartetu - na fotografiích je jasně vidět, že Sony Ericsson zatím stále sází na vzhled, který poprvé společnost představila u modelu X10. Už by to ale chtělo opět něco nového, pro nové uživatele je sice vzhled dostatečně atraktivní a má co nabídnout, pro mě už se ale postupně stává okoukaným a rozhodně bych uvítal něco novějšího. Neříkám, že jsou telefony nepěkné, naopak jsou krásné a každý jeden model se mi líbí. Portfolio jako celek je ale potřeba oživit i po stránce designu, aby uživatelé viděli, že mají na výběr a nejsou nuceni si koupit jednu z variací na stejné téma. Fotogalerie vám k tomu poví mnohem více, než stovky slov, pojďme se tedy na ní podívat.

Sony Ericsson XPERIA X8 můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson XPERIA X10 můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson XPERIA X10  Mini můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson


Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson





































Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: MonikaSh Datum: 2010-10-21 19:43:28
Teď jsem se musela pousmát na webu 1m větě "upgrade z 1.6 zaručen". Mají ji (X8) sice za necelých 5 tisíc, ale pokud nebude Andr 2.2, tak o něm nebudu ani uvažovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >