" />
Další sraz SEManie se uskuteční 26.11. 2010 v Brně | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 6. listopad 2010
Už tomu je půl roku, co jsme se naposledy setkali v Brně na srazu SEManie a protože za půl roku se toho hodně stane, je na čase se před Vánoci potkat ještě jednou. Také tentokrát se potkáme v Brně a dokonce na stejném místě, opět to bude v restauraci Na Rychtě. Setkáme se přesně za tři týdny, tedy 26.11.2010, a všichni jste srdečně zváni. Zdali se i tentokrát budeme moci těšit z nějaké novinky nebo zajímavé návštěvy (loni to byla XPERIA X10 a XPERIA Pureness, na jaře zase X10 Mini Pro) se teprve uvidí, ale sraz rozhodně stojí za návštěvu.
35~46.JPG 26~59.JPG 24~74.JPG 1~120.JPG


Srazy našeho webu konáme pravidelně přibližně dvakrát za rok a už mají velmi dlouhou tradici. V jedné chvíli už to s nimi sice vůbec nevypadalo dobře (jako ostatně s celou společností Sony Ericsson), nakonec se ale našlo dostatek ochotných lidí k obnově a tak máme možnost se jednou za půlroku sejít a probrat jak věci týkající se mobilních telefonů a moderních technologií obecně, tak také spoustu věcí, které nemají s těmito tématy nic společného. Zatímco dříve jsme celkem pravidelně střídali Prahu a Brno, v posledních letech jsme se z několika důvodů usadili v Brně a zatím to nevypadá, že by se na tom do budoucna mělo něco měnit. Za necelé tři týdny se tedy bude další možnost potkat, konkrétně se setkáme v Brně v restauraci Na Rychtě. Místo je zde pro nás rezervováno od 17 hodin, kdo ale chce, může samozřejmě dorazit i dříve, obsluha s tím již počítá, neboť nás už docela znají. Těšit se můžete na spoustu známých tváří z diskuzního fóra, sraz zdaleka není jen o mobilních telefonech, ale také o dobrém jídle a pití. Občas se nám na sraz podaří zajistit drobné dárky nebo naopak prototyp nějakého výrobku, který zatím na našem trhu oficiálně nenajdete. Pokud chcete zjistit, zda se nám něco podařilo zajistit i tentokrát, těšíme se na vás Na Rychtě.

Podrobnější informace najdete zde na našem fóru. Pokud cestujete z větší dálky, můžete právě zde zjistit, zda nemáte s někým společnou trasu. Pokud plánujete na sraz dorazit, uvítáme když nám dáte předem vědět (především to pak usnadní rezervaci v restauraci, je zbytečné blokovat polovinu restaurace pro deset lidí, stejně tak je ale nepříjemné, když by nás na místě vyhrazeném pro deset mělo sedět třicet). Díky za pochopení, ale nutnost to samozřejmě není, klidně přijďte i bez ohlášení...


Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >