" />
Stáhněte si defaultní launcher ze Sony Ericssonu XPERIA Arc | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 5. březen 2011
Novinky ze světa komunikátorů s Androidem se pomalu chystají na trh, některé vymoženosti z nových modelů si už ale do telefonu můžeme dát nyní. Na internetu se objevil defaultní launcher z modelu XPERIA Arc, který se nejvíce hodí na současný model X10, vyloženě ostudu ale neudělá i na malých modelech X10 Mini (Pro), ačkoliv pro tyto telefony najdete na internetu i kvalitnější volně dostupné alternativy. Pokud vám nestačí jen launcher, můžete si již také stáhnout kompletní ROM z modelu Arc pro váš Sony Ericsson XPERIA X10.


Ačkoliv se nové uživatelské prostředí primárně hodí právě na vlajkovou loď X10, rozhodl jsem se jej vyzkoušet na své X10 Mini a rozhodně má něco do sebe. Především seskupování aplikací do složek nebo jejich snadné přemísťování v menu je hodně návykové a vypadá to, že nová generace komunikátorů Sony Ericsson bude v základním prodejním stavu mnohem dál, než byly telefony první generace. Stále zde samozřejmě bude prostor pro spoustu doplňkových programů, na stranu druhou ale telefony od začátku nabídnou podstatně více funkcí a vyšší výkon a to už zní velmi slibně. Protože už do zahájení prodeje chybí velmi málo dní, začínají se na internetu objevovat soubory z defaultní ROM a tím asi nejočekávanějším byl právě nový launcher, který si můžete stáhnout z odkazu na konci článku a vyzkoušet si tak nové prostředí i ve svém telefonu. Pokud si někdo rád hraje, přikládám na konci článku také odkaz na diskuzi na XDA, kde se už objevila upravená ROM ze Sony Ericssonu Arc určená pro stávající model XPERIA X10. Zatím to není dokonalé, ochrana Sony Ericssonu u telefonů s Androidem stále není prolomená (podobně jako se nikdy neprolomila u X2), ale možná se blízká na lepší časy. Sony Ericsson X10 si totiž koupil Geohot, jeden z nejznámějších hackerů současnosti, který stojí například za prolomením ochrany u iPhone nebo u Play Statiounu 3. Tak uvidíme, kdo zvítězí...

Defaultní launcher ze Sony Ericssonu XPERIA Arc můžete stahovat zde

Kompletní ROM z modelu Arc pro Sony Ericsson XPERIA X10 pak najdete tady



Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: DJ_Smith Datum: 2011-03-28 21:07:29
Docela rad bych si stahl tu novou ROMku, ale jak na to koukam tak to uz asi nejde nebo proste spatne koukam, muzete mi nekdo poradit?
Autor: phifik Datum: 2011-03-07 11:27:37
neskúšal som to ešte, ale čo som pozeral videá tak tam ešte veľa vecí nefunguje ako napr. fotoaparát, timescape, wifi.. radšej by som ešte počkal kým to doladia :)
Autor: Spacenet Datum: 2011-03-07 10:10:29
už jste někdo zkoušel tu ROMku z SE Arc na X10, jak je to s funkčností a co všechno jde a co nejde?
Autor: Jajar Datum: 2011-03-06 07:36:43
Ehm, jsem jaksi zapoměl odkaz http://www.youtube.com/watch?v=V65d3WTVrhs
Autor: Jajar Datum: 2011-03-06 07:36:01
xsarahdi: no není nic jednoduššího, než to vyzkoušet. Ale něco jsem ti natočil, jenom je to špatná kvalita, je to točený foťákem bez zaostření, takže je to jen tak pro informaci, jak to funguje na mini. Je tam ale vidět jedna ta menší grafická botka na hlavní obrazovce, kde se hold nevejdou 4 ikony vedle sebe tak, aby tlačítko pro vstup do menu bylo mezi nima.  
V hlavním menu tam potom trochu přečuhujou názvy aplikací ve spodní řadě přes rámeček, ale to na videu už není rozeznat. 
 
Jinak myslel jsem, že si nahodím zpátky původní homescreen, ale asi si tenhle chvíli nechám :grin
. Autor: xsarahdi Datum: 2011-03-05 20:38:56
ahojte...nejaké video by ste nespravili ako to vyzerá na mini???...ako je to s už volanými t.č....má inteligentné vyhľadávanie???  
DIK
Autor: Jajar Datum: 2011-03-05 19:23:08
Taky musím říct, že vypadá slibně, hlavně co se rychlosti týká. Bohužel, na QVGA (X10 mini pro) je tam pár gafických nesrovnalostí, což je ale celkem logický. Není to sice žádná tragédie, ale oku to moc nelahodí. Každopádně mít X10 (možná i X8? ), byla by to pro mě jasná volba, líbí se mi totiž možnost, stejně jako v základním launcheru mini pro, přeskládat si aplikace v hlavním menu podle sebe. 
 
Jinak pochopitelně Jožkovi díky za poskytnutí :)
Autor: abdul.ntuite Datum: 2011-03-05 16:55:11
Tak tenhle launcher se ale fakt povedl. Zkousim na x10 mini pro a fakt pekny. Premyslim, ze ho snad vymenim za launcher pro :) No, to zase asi ne, ale graficky je vyvedenej fakt hezky, to se musi nechat.
Autor: Aiden Datum: 2011-03-05 11:00:11
počítej tak s 13 000,-
Autor: Tom.Fucik Datum: 2011-03-05 08:50:17
Kdy se u nás bude Arc prodávat, já si ji asi budu objednávat. Jo a jak by to mohlo vypadat s cenou nemá někdo představu

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >