" />
WotanServer slaví narozeniny a je k dispozici zdarma | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 28. květen 2011
Už mnoho let funguje služba WotanServer, která vám z pohodlí domova umožňuje upravovat si vaše telefony Sony Ericsson. Při příležitosti pátých narozenin jsou nyní všechny úpravy zdarma, proto neváhejte a vyzkoušejte. Můžete si například decustomizovat svoje telefony nebo si třeba opravit ty pokažené, které se vám nechce dávat do servisu.


V době, kdy služba začínala, jsem jí příliš nefandil, jelikož za úplatu nabízela věci, které si člověk mohl doma udělat sám, i když třeba ne tak pohodlně. V posledních letech se ale vše velmi zkvalitnilo a zjednodušilo a pokud si s telefonem vyloženě sami nechcete hrát, ale přesto si jej chcete upravit, WotanServer je ideální cesta. Platby za jednotlivé úpravy nejsou vysoké, dnes ale máte k dispozici veškeré nástroje zdarma. Stačí bezplatná registrace a stažené malého klienta do vašeho počítače a můžete se vrhnout na úpravy. Sám právě aktualizuji Sony Ericsson XPERIA Play na nový Android 2.3.3 a to včetně správné customizace. Musím se doma podívat, co ještě by se narychlo dalo opravit.

www.WotanServer.com


Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: jeanpierrecz Datum: 2011-06-06 17:34:28
Výborná záležitost toto a co se načasování týče, tak se taky docela trefili. Zrovna jsem nadával na můj T-mobilem brandovaný Elm (naprostá katastrofa). Teď mám pocit, jako bych měl úplně jiný, lepší telefon. 8)
Autor: Joza Datum: 2011-05-28 17:28:48
ano, přes toto to jde, právě nyní vyzkoušeno. Ale jedná se o placenou službu (normálně, když není akce)
Autor: Tom.Fucik Datum: 2011-05-28 16:56:44
Musím se zeptat autora, nedávno byl vydán článek, že Sony Ericssony s neoficiální ROM nejdou přes SEUS aktualizovat, třeba by to přes tenhle program šlo?

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >