" />

Vážení čtenáři SEMania.cz, web byl po osmi letech provozu zakonzervován a již nebudou přidávány nové články. Nicméně web bude nadále funkční a můžete tak stále čerpat z obsáhle databáze informací o produktech Sony Ericsson.

Jak jistě víte, nové telefony jsou nově na trh uváděny pouze pod značkou Sony, proto došlo k rozhodnutí na tomto webu dále nepokračovat.

Děkujeme všem čtenářům, kteří nás četli a také všem autorům, kteří pro vás psali.

Část redaktorů pokračuje ve své tvorbě a s jejich články se můžete setkávat na webech Xperia.cz, SonyMania.cz, SmartMania.cz, MobilMania.cz a dalších.

 Vaše SEMania.cz

 

Bleskovky (tip na bleskovku)
Na úplný závěr roku zde máme jednu příjemnou zprávu - do nabídky našich operátorů se od ledna dostane další komunikátor řady XPERIA. Konkrétně se jedná o model XPERIA Ray, který od začátku příštího roku najdete v nabídce operátora O2. Doufám, že postupný návrat telefonů Sony Ericsson (a do budoucna již jen Sony) bude pokračovat i příští rok. Kvalitou na to tyto přístroje rozhodně mají.
Podle očekávání ještě do konce roku uvolnil FXP (FreeXperiaTeam) nový Android ICS pro Sony Ericsson XPERIA Arc. Nová ROM prozatím ještě není ve finálním stavu a nehodí se pro běžné použití, brzy by ale měla být plně funkční a schopná nasazení. Jindy bychom možná po této zprávě jásali a slavili. Tentokrát je ale uvolnění testovací verze velmi tiché - Sony Ericsson vzal FXP vítr z plachet, sám oficiálně uvolnil testovací ROM pro trojici komunikátorů XPERIA a po několika dnech usilovné práci komunity jsou již tyto ROM vhodné na běžné použití.
Včera byl po trochu delší odmlce certifikován další necustomizovaný firmware pro komunikátory Sony Ericsson letošního roku. Jsem rád, že Sony Ericsson pouze nevyčkává na příchod ICS a i do té doby se snaží svým zákazníkům poskytnout maximální možnou podporu. Sám jsem zvědav, jestli se bude jednat o další vylepšení stávajícího Androidu 2.3.4 (označení by tomu napovídalo) nebo výrobce posune své telefony ještě o stupínek výše na Android 2.3.5, což ale nepovažuji za moc reálné.
Galerie
Videopohled na Sony Ericsson TXT Pro - platforma Sagem se zkrátka nezapře | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Úterý, 9. srpen 2011
Po dvou fotogaleriích tady pro vás konečně mám živou ukázku Sony Ericssonu TXT Pro. Tento telefon je z pohledu hardwaru velmi zajímavým telefonem a podtrhuje to také příjemná cena. Konstrukce je velmi kvalitní, s klávesnicí se velmi dobře pracuje a ani vzhled telefonu jako celku není k zahození. Dotykový displej sice nepatří ke špičce, pro běžnou práci ale stačí. Přesto jsem z telefonu trochu zklamaný a může za to použitá platforma. Ať už to Sagem je nebo není, z pohledu uživatelského komfortu a nabídky funkcí není ani tam, kde byl Sony Ericsson se svou platformou před pěti lety...
33~55.JPG 27~74.JPG 32~60.JPG 25~73.JPG


Vzhledem k ceně telefonu samozřejmě nemá význam dělat z použité platformy tragédii. Většinu funkcí zde najdete v dostatečné kvalitě a na běžné požadavky to bude stačit. Pokud jste ale někdy dříve už nějaký hloupý telefon Sony Ericsson používali, dost možná nyní narazíte. Novinka totiž například nenabízí podporu schémat, nenajdete zde ani plnohodnotný multitasking a také zpracování jednotlivých organizačních funkcí je na trochu slabší úrovni. Celkově vzato bude u Sony Ericssonu TXT Pro možná více než kdy jindy záležet na tom, z jakého telefonu budete na novinku přecházet. Pokud to bude z nějakého skutečného lowendu, pak budete spokojeni. Dotykový displej, kvalitní QWERTY klávesnice, příjemný vzhled a nízká cena určitě jsou dostatečnými lákadly, výrobce navíc přihodil také podporu Wi-Fi. Pokud ale volíte telefon například jen kvůli klávesnici, ale už jste zvyklí na trochu komplexnější funkce, raději bych vám doporučil starší model XPERIA X10 Mini Pro. Koncept telefonu je podobný, cena už se v dnešní době také tolik neliší, ale co se týká funkcí, je starší komunikátor někde úplně jinde. Ale konec slov, pojďme se podívat na slibovaná videa.

Sony Ericsson TXT Pro v bílé barvě můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson TXT Pro v černé barvě můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson TXT Pro v růžové barvě můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson







Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: MonikaSh Datum: 2011-08-10 07:44:04
Máš pravdu, já už mám u vysouváku vybráno - Zylo s A200kou.
Autor: C510 Datum: 2011-08-10 00:21:12
no....takze sme sa sekli.....nie tento telefon bude mat novy system ale az model txt. Tu je dokaz: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xq93JSOY9Gw
. Autor: MonikaSh Datum: 2011-08-09 19:34:08
No však ale tebe nikdo nenutí si to kupovat ale nebudu se hádat, jenom čas ukáže.. :)
Autor: MonikaSh Datum: 2011-08-09 19:10:36
No, to už si radši koupím Nokii jak SESagema. 
 
Hodně la(m)ických uživatelů po něm možná sáhne, ale když zjistí, jak to vevnitř funguje, tak se ho zase rychle zbaví a koupí radši LG KS360 nebo C320
. Autor: Sony.j Datum: 2011-08-09 17:13:15
Já si myslím pravý opak,telefony sou to moc povedené a SE se s nimi trefil do černého. A k tomu že tam neběží nějaká A200 je laické veřejnosti co po těchto telefonech sáhne úplně jedno. Hlavní je že to pěkně vypadá hraje fotí a nevrze. Toť názor normálního spotřebitele, ne fanouška SE :-) ..
Autor: Skrblík Datum: 2011-08-09 16:00:52
jožko opět - obdiv, opět jsi dokázal z ničeho udělat pěkný videa 2x5minut :) snad jen u prvního videa bych poznamenal že jsi nejspíš zapomněl na makro, a příště netoč v tak jasný místnosti :) 
k telefonu - móda těhle telefonů je pomalu pryč .. všechny holky pomalu přechází ze Starů na android (většina rodičů za stejný peníze raději pořídí něco pořádnýho, ne takovýhle uzavřený mobily). pro tenhle telefon není na trhu dnes místo bych řekl. kdyby v něm byla bývala A200, spousta fandů jako třeba já, kteří A200 stále "uctívají" by tento mobil brala všemi deseti. ale soudím, že použitou platformou SE tento telefon naprosto odepsal ke smrti. jediný proč se měl patrně dostat na trh, je doplnit platforio, aby to u SE nezelo jen prázdnotou a starými modely... škoda tomu, kdo si to koupí .. amen
Autor: HUdasp Datum: 2011-08-09 08:52:32
Zdá se mi to, ale TXT má úplně stejnej (resp. rozšířenej) výlisek klávesnice, jako Mini Pro?

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >