" />
Pamet K700 - Je to holt smula | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Marek Hajn   
Pondělí, 26. duben 2004
Mel jsem moznost popovídat si se zástupci SE o modelu K700. Neoficiální vyjádrení najdete v krátkém clánku.

Naskytla se mi perfektní moznost promluvit si se dvema pány z ceského zastoupení Sony Ericssonu. Bavili jsme se o vsem mozném a nakonec prisla rada i na horkou novinku K700.

Nedalo mi to a musel jsem si do nich trochu dloubnout ohledne omezené pameti K700. Pro ty z vás, kterí nemají prehled o problému to v rychlosti zopakuji.

SE K700 má mít podle prvních informací 32MB uzivatelské pameti. Nicméne uz nikde nebylo receno, ze více nez polovina této pameti je zaplnena aplikacemi a hrami, které nejdou z telefonu vymazat. Tato informace prosákla na verejnost mnohem pozdeji...

Pánové z SE priznali, ze je to chyba, ale ze se s tím uz nedá nic udelat a zákaznící si zvyknou. A komu to bude výrazne vadit pocká si na S700 s pametovými kartami a nebo na nástupce K700, který by se mohl objevit drív, nez si vsichni myslíme.

To je velmi zajímavá informace, nicméne je neoficiální a nepotvrzená. Uvidíme...

Já jen dodám, ze bych v omezení pameti K700 na nejakých 12-14 MB nevidel zádný problém, protoze nebude trvat dlouho a najde se zpusob jak tyto hry a aplikaci z pameti dostat pryc a uvolnit ji tak na avizovaných 32 MB. Nakonec vzdyt v T610/T630/Z600 muzete mít az 2,9 MB pameti místo výrobcem uvádených 2 MB.

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >