" />
Ericsson Hedvig: Nenarozené díte | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Marek Hajn   
Pondělí, 3. květen 2004
V clánku uvidíte fotografie velmi zajímavého projektu bývalé divize mobilních telefonu Ericsson. Tento projekt byl bohuzel v roce 2000 smeten ze stolu...

...nicméne jeden prototyp prezil a je volne k mání v internetové aukcní síni eBay. Majitel je ochoten ho zaslat jen po Anglii, nicméne vypadá to, ze by se mohlo povést a Hedvig by mohl dorazit do redakce SEManie. V tom prípade prineseme nase vlastní fotografie a podrobnejsí popis.

Zatím o tomto telefonu nevíme témer nic. Jen to, ze je to nefunkcní kus, ale design a provedení telefonu mluví za vse. Troufám si tvrdit, ze to mohl být velmi dobre vybavený model, mozná nekde na úrovni T39, jen v hodne netradicním deisgnu.

Jak sami vidíte na prilozených fotografiích, koncepce telefonu je velmi netradicní. Displej ve spodní cásti tela prístroje, pod kávesnicí¨. Flip se otevírá nahoru. Dobre si vsimete antény, která pripomíná tu na outdoorovém modelu R310s. Mozná chtel Ericsson ustoupit od hranatých a objemných antén, ale jsou to jen spekulace. Pod displejem je cosi tmavého co vypadá jako suplícek na SIM kartu u T65s. Nebo ze by to u tohohle modelu byla dokonce pametová karta? .... :-) I kolecko na levé strane pripomínající Jog Dial od Sony jsme u predchozích Ericssonu nikdy nevideli.

Skoda, ze nemáme a nebudeme mít moznost vyzkouset funkcní vzorek. Velmi rád bych si ho osahal a vyzkousel jako se takový telefon ovládá. Taky by me zajímalo, kolik stejne vydarených projektu skoncilo v odpadkových kosích séfu Ericssonu a Sony Ericssonu.

Co myslíte? Byli byste schopni takový mobil pouzívat?

Fotografie dodal Seth.

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >