" />
UCall - vytáčení pomocí dotykového displeje podruhé | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 5. leden 2008
Včera jsme vám přinesli krátkou recenzi aplikace TouchDial, která umožňovala vytáčet pohodlně telefonní čísla pomocí dotykového displeje. Dnes zde máme aplikaci podobnou - UCall.




Na předešlé aplikaci TouchDial se mi nelíbilo hned několik věcí, především fakt, že se nedalo vytáčet čísla obsahující hvězdičku a dále také časté pády a nejrůznější neočekávané chyby. Dnes recenzovaná aplikace UCall je na tom mnohem lépe. Aplikace a její ovládání je stejně jednoduché jako u TouchDial. Po zapnutí se vám na displeji zobrazí tlačítka a po vyťukání telefonního čísla jej můžete vytočit a uskutečnit hovor. Za dobu zkoušení jsem se u této aplikace nesetkal s žádným problémem a také vzhled mi přijde příjemnější než u TouchDial. Co se mi líbí méně je fakt, že vytáčené číslo se zobrazuje docela malým písmem stejně tak samotná tlačítka nejsou největší, přitom místa je na displeji spousta. S malou úpravou velikosti tlačítek by vytáčení mohlo být mnohem pohodlnější. Aplikace kromě zadání a vytočení telefonního čísla neumí nic dalšího, nelze ani vstoupit do telefonního seznamu.



Jsem zvědavý, zdali se  v brzké době objeví podobná aplikace, která bude mít dostatčně velká tlačítka, možnost upravovat jejich vzhled, vytočit číslo obsahující hvězdičku a také pracovat s telefonním seznamem. Určitě by jiněkteří uživatelé uvítali. Třeba eXEden něco vymyslí :). Aplikaci UCall si můžete stáhnout zde.

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >