" />
Sony Ericsson MS-500: Bluetooth reproduktor na cesty (preview) | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Martin Chroust   
Středa, 18. březen 2009
Sony Ericsson včera představil zajímavé příslušenství, na jehož tiskových fotografiích můžeme spatřit i nepředstavený telefon



Sony Ericsson MS-500 je nový přenosný reproduktor od Sony Ericssonu, který může bezdrátově přehrávat hudbu, i když jste daleko od elektrické sítě. Vzhledově určitě dokáže příjemně překvapit, opět se setkáváme s černo-oranžovou barvou Walkmanů. Ovládací prvek pro zapnutí reproduktoru je umístěn na obvodu přístroje spolu se signalizační diodou, za zmínku stojí i spona, stejná jako ta, přítomná v základním balení Sony Ericssonu C702, za kterou můžete reproduktor kamkoliv zavěsit. Reproduktor je nabíjen dvěmi standardními tužkovými bateriemi AA, se kterými vydrží přehrávat hudbu až pět hodin, nabíjení přes nabíječku umožněno není.

 

Přítomna je tedy technologie Bluetooth 2.1 s podporou profilů A2DP a AVRCP, takže je zaručena kompatibilita nejen v rámci výrobce, ale i v širokém spektru konkurence. O tom, že bude reprodukce opravdu kvalitní svědčí přítomnost hudebního čipu DSP, MS-500 se na vybraných trzích objeví ve třetím čtvrtletí ve dvou barevných variantách - černo-oranžové (s karabinou) a bílo-růžové (bez karabiny, ale zato s koženým poutkem) za zatím nespecifikovanou částku.

 

Pozn.: Na produktových fotografiích se objevil i nepředstavený Sony Ericsson, který se skrývá po kódovým označením Twiggy. Jedná se o nástupce Walkmanu W350i, jeho vývoj však byl bohužel pozastaven.


Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >