" />
Sony Ericsson HBH-PV712 - hlavní jsou barvy (recenze) | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Neděle, 4. října 2009
Po funkční stránce je Sony Ericsson HBH-PV712 úplně obyčejným sluchátkem, které technoida nemá čím zaujmout. Přesto se rozhodně nedá říct, že by sluchátko bylo nudné, nebo by kolem měj byla spousta klidu. Hlavní zbraní tohoto sluchátka je totiž velmi netradiční vzhled. Stačí pohled na krabici, ve které se toto sluchátko dodává na náš trh a vše vám musí být jasné.
40~27.JPG 41~24.JPG 38~26.JPG 39~25.JPG 42~21.JPG


Bezdrátových sluchátek je na našem trhu celá řada a také přímo v nabídce společnosti Sony Ericsson jich nenajdeme zrovna málo. Přesto se najde obrovská skupina zákazníků, pro které je výběr bezdrátových sluchátek velmi omezený, dokonce se nebojím říct, že jejich možnosti výběru jsou zanedbatelné. Jaká skupina zákazníků je tak náročná, že si v současné nabídce, kterou se jinak nebojím označit za velmi pestrou, jen těžko vybírají? Řeč není ani tak o zákaznících jako o zákaznicích (ačkoliv slova vypadají velmi podobně, délka prvního i velmi citelně mění význam slova, jak je čeština krásná...). Pro naše něžné polovičky nejsou až tak důležité funkce, výdrž nebo kvalita zvuku. Do popředí se mnohem více dostává stylový vzhled, který by měl být dostatečně živý a pokud možno ladit ke zvolenému oblečení. Jednoznačně hlavním tahákem modelu HBH-PV712 je přední kryt ve výrazných barvách, na kterém se trochu ztrácí dostatečně rozměrné tlačítko, se kterým se velmi pohodlně pracuje. Na horním konci sluchátka se nachází nabíjecí konektor, bok zdobí nápis Sony Ericsson. Velikou pochvalu má ode mě sluchátko za pohodlné a přitom velmi rychlé nasazení a následně také samotné nošení. Spárování probíhá podobně jednoduše, jako u jiných modelů a můžete se sluchátkem začít volat. Funkční stránku nemá cenu více komentovat, sluchátko jednoznačně splní svou primární funkci, kterou je vyřizovat vaše telefonáty a přitom mít obě ruce volné. Zvuk a také citlivost mikrofonu není nejlepší, v podání Sony Ericssonu už jsem viděl kvalitnější, ale konkrétně u tohoto modelu nejsou samotné funkce příliš důležité, jedná se o nepodstatné drobnosti.



Sony Ericsson HBH-PV712 patří k těm výrobkům, u kterých je na první pohled znát, na jakého zákazníka míří. Pravděpodobně každý z vás hned poznal, že výrazné červené sluchátko pravděpodobně manager za uchem nosit nebude, dokonce se dá říct, že pánové obecně se tomuto sluchátku jisto jistě vyhnou. U slečen je to právě naopak, tam červená barva bude bodovat. Nabídka výrazných sluchátek není v současné době příliš široká, právě proto má HBH-PV712 reálnou šanci na úspěch. Nabízí dobré zpracování základních funkcí a pěkný vzhled, to vše za příjemnou cenu. Jako povedený shledávám také vzhled samotné krabice, ve které se sluchátko prodává. Je dobře, že Sony Ericsson využívá toho, že je partnerem ženských tenisových turnajů WTA Tour. Ačkoliv to občas trochu přehlížíme, potenciálních zákaznic je plus mínus stejně, jako potenciálních zákazníků, proto se občas podivuji, že výrobci na něžnější pohlaví myslí jen málokdy.

Sony Ericsson HBH-PV712 si můžete zakoupit v oficiálním e-shopu společnosti Sony Ericsson

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: Tube Datum: 2009-10-04 08:59:06
Jakou stranku mas presne ny mysli? BTW: Nahore reklamni banery stale jsou...
Autor: sego Datum: 2009-10-04 08:15:50
dobrý den chtěl bych se zeptat(vím že to k dnešnímu článku nepatří)proč jste odstranili všechny reklamní banery,mě osobně by to ani nevadilo ale chtěl bych se tedy zeptat jak se jmenovala ta stránka o sonyericssonech????

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >