" />
Sony Ericsson XPERIA X2 - nepovedený vulkán po čase (video) | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Sobota, 4. prosinec 2010
Sony Ericsson XPERIA X2 s kódovým označením Vulcan měl při svém představení v rukou všechny trumfy, které potřeboval k úspěchu na tehdejším trhu. Špičkový hardware, kvalitní konstrukce, zaměření kromě práce i na multimédia a také nový operační systém Windows Mobile 6.5, toto vše mělo patřit ke zbraním na pohled krásného komunikátoru. Telefon nakonec přinesl vše, s výjimkou poslední položky. Nedoladěný operační systém se postaral o neúspěch X2 a také operačního systému Windows Mobile v podání Sony Ericssonu. Napraví pověst Windows Phone 7?
12~87.JPG 23~64.JPG 2~102.JPG 8~96.JPG

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: vitkin Datum: 2010-12-06 18:04:41
Já jsem neodolal a koupil si ho nedávno za solidní cenu tady http://tely.cz/Sony-Ericsson-Xperia-X2 a jelikož jsem mi přesně toto vyhovuje jsem spokojený.
. Autor: mike-biker Datum: 2010-12-05 15:09:02
Také si pamatuji, jak jsem se na X2 těšil, když jsem poprvé viděl, jak bude vypadat. Nekoupil jsem! Na loňském srazu jsem poprvé uviděl X10 prototyp a byl jsem natěšený - nekoupil jsem!  
Bohudík pro mě a bohužel pro Sony Ericsson!  
Všichni víme, kde je problém, ale asi jen v lokálním měřítku. Sony Ericsson má globálnější údaje, hromadu managerů, vývojářů a dalších...jen výsledky nemá! 
Stále omílám dokola - perfektní design, výtečné foťáky, zmršený software! To je od dob Xperie patrné. Malý příklad: HTC prezentovalo Desire HD v září - v říjnu jsem ho měl v ruce. SE prezentuje něco lepšího, hezčího a držím to v ruce také v říjnu, ale holt jiný rok. :sigh  
A vo vo vo tom to je.... 
Co je platné, že výrobce představí novinku, která zastará dříve, než se dostane na trh? Spousta natěšenců si mezitím koupí něco jiného - například jako já. ;)  
Howg.
Autor: VaRo Datum: 2010-12-05 10:45:47
JayTee-souhlas se vším do puntíku. Něco podobného jsem přednesl zástupcům PR firmy SE na našem srazu SE v Brně a bylo mi odpovězeno, je to špatné, ale počkej si na příští rok, to se to vše změní, tak nevím, nevím...
Autor: JayTee Datum: 2010-12-04 20:57:48
PROMIŇTE PŘEDEM. 
Kladně hodnotím tento článek, ač mne přivádí na jiné obsáhlejší myšlenky. Je pravdou , že mne kdysi zaujala mnohem více Xperia X1. Odolal jsem, čekal dlouho na X2 a nedočkal se očekávaného. Nakonec jsem podlehl svodům Satia, který svým způsobem také pohřbil systém a pozdní uvedení na trh (jak typické...)Satio mi ze srdečních důvodů (stejně jako T610, K750, K850)zůstalo a proč jsem kdysi prodal T10, T20, T39, T68 dodnes přemýšlím... K tomu jsem si pořídil X10 pro její krásu, nový systém plný očekávání atd. Nakonec i X10 Mini pro přítelkyni a je to. Fantastické telefony by to byly/jsou. Škoda jen té letargie, apatie či snad lenosti v SE, která jednotlivé telefony, či spíše celou značku značně poškozuje. Pozdní uvádění na trh, pozdní aktualizace softwaru, pozdní... Snad vše. SE představí skvělý telefon a než ho uvede na trh, prodávají se takové podobné 3 až 4 za nižší cenu. Proč to vše jinde jde, proč ne u naší milované značky? Vypadalo to s X10 a spol na probuzení značky, resp. managementu a dalších v SE, ale chyba lávky. Mrtvo. Vlajková loď je tu rok, dočkala se nového systému, který je ale opět ne krok, nýbrž dva za konkurencí... Kde jsou nové telefony v době před Vánoci, kdy jsou největší prodeje? Kde je reklama, kde je "k sakru" Sony Ericsson? 
Proslýchá se sice o X12, leč se systémem Android 2.1, možná (!!!) 2.2, Playstation Phone sice zní jak zaklínadlo, ale kde je? O Windows Phone 7 nemluvě...  
Ač ateistou jsem, poslední věty bych okomentoval - AMEN.... 
Jsou totiž pro mne jako velkého příznivce značky velmi výstižné. 
Autor: Datt Datum: 2010-12-04 19:08:51
Subjektivně - opravdu velmi krásný přístroj - kdysi jsem také uvažoval o jeho koupi... 
 
.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
Další >