" />
Sony Ericsson XPERIA Play se již v zahraničí prodává a k dispozici je spousta her | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Neděle, 3. dubna 2011
Sony Ericsson dodržel slovo a ještě v měsíci březnu začal prodávat jeden z nejočekávanějších telefonů poslední doby, téměř jistě ale nejočekávanější a nejdiskutovanější Sony Ericsson všech dob - Sony Ericsson XPERIA Playm aneb historicky první Play Station Phone. Představení tohoto telefonu ukončilo mnohaleté spekulace o podobě tohoto přístroje. Nyní je konečně na trhu a bude bojovat o své místo na slunci. Kvalitní tituly mu k tomu jistě pomohou.


Už za tři dny budu mít možnost vyzkoušet nový Sony Ericsson XPERIA Play a poslední uveřejněné informace mě naplňují nemalým očekáváním. Sony Ericsson a potažmo přímo Sony totiž nechtějí nechat nic náhodě a již v předstihu si zajistili podporu množství vývojářů. Právě kvalitní herní tituly mohou být tím rozhodujícím důvodem, který možná pomůže vytvořit funkční komunitu, která bude dostatečně atraktivní pro jednou již zmíněné vývojáře. Každého asi napadne, že přijít na trh bez kvalitních her a začít je vyvíjet až po příchodu telefonu na trh by v dnešní době nemělo šanci na úspěch, už nyní se tak můžeme podívat, jaké hry budou pro model XPERIA Play od začátku dostupné a na jaké hry se můžeme brzy těšit. Samotný Sony Ericsson k tomu vydal velmi přehlednou tiskovou zprávu, kterou si můžete stáhnout v našem downloadu zde, v tomto krátkém článku naleznete ty nejdůležitější informace.

To nejdůležitější na začátek - Sony Ericsson uzavřel smlouvy s více než dvaceti herními studii a zajistil tak dostatek her pro svůj model Play. Navíc ale mají budoucí majitelé modelu XPERIA Play si na svém telefonu zahrát také něktrou z her, které byly původně určeny pro konzoly Play Station. Těšit se tak můžete například na populární Crash Bandicoot (mimochodem, pamatujete ještě Maxihru na STV? Sám jsem měl jednou možnost soutěžit a bylo to super, mít Crashe kdekoliv s sebou bude super a těším se na to, stejně tak i moje přítelkyně, pro kterou je to nejoblíbenější hra a v podstatě taky jediná, kterou hraje). Potěší také Syphon Filter nebo Destruction Derby. Sám mám velkou radost ze hry Asphalt Urban, ta bude ve verzi 6 v telefonu již předinstalovaná. Celkem je hned na začátku k dispozici již přes 60 kvalitních her a další budou přibývat. Uvidíme, jak již za pár dní dopadne první ostrý test...

 

Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >