" />
Sony Ericsson XPERIA Duo - první dvoujádro na cestě? | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Neděle, 26. červen 2011
Sony Ericsson zatím dvoujádrové telefony na trh jako jediný z větších výrobců neuvedl, v zákulisí se už ale alespoň spekuluje o první modelu, který by měl toto vylepšení nabídnout. Podobně jako u jiných nových telefonů si výrobce moc nelámal hlavu s názvem, novinka by se měla jmenovat jednoduše - XPERIA Duo. Výrobce si název Duo již dokonce nechal patentovat.


Osobně se na dvoujádrový telefon velmi těším, zároveň jej ale nepovažuji za moc důležitý. Ptáte se proč? Sony Ericsson už představil spoustu zajímavých telefonů v letošním roce, jen menší část z nich ale zatím dokázal dostat na trh. Právě tady je největší problém celé společnosti. Silné procesory zajímají menší počet uživatelů a já bych byl rád, kdyby výrobce nejprve dostal všechny své telefony na trh a teprve potom řešil novinky. Je krásné něco představit, dokud to ale není na trhu, výrobci to peníze rozhodně nevydělá. Ale pojďme k novince - níže si můžete prohlédnout její první fotografii. Opět pochází z čínského webu IT168, takže nemáme důvod pochybovat o její pravosti. V poslední době se na tomto webu předčasně objevuje většina novinek, tentokrát to tedy asi nebude jiné. Představení nového telefonu se snad dočkáme na konci letních prázdnin, já jsem ale spíše zvědav, jestli jej výrobce stihne uvést na trh ještě letos. Pokud ne, budou mít ostatní výrobce rok náskok...


Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
. Autor: bradley Datum: 2011-06-29 12:10:05
Už bylo na čase. Jestli nechce SE zaostat tak musí vyrábět i dvoujádrové telefony jako Samsung nebo LG.
Autor: Tom.Fucik Datum: 2011-06-26 11:26:20
SE, uveď ten model na trh ještě tenhle rok, na 150% du du do něj, jen doufám, že má HDMI.
Autor: MarS Datum: 2011-06-26 11:04:58
máš pravdu v tom, že podstatné je to, že novinky stále nejsou na trhu. Ale vzhledem k tomu, že SE se vždy více zaměřovalo na dražší přístroje je dvojjádro pro SE naprosto klíčové. Stačí se podívat, co to dělá se zákazníky, jak kupují 2X a teď hlavně SGS2. V této cílové skupině zákazníků nemá prostě jednojádro žádnou šanci. TOP model s cenou 11 a výše ho prostě dnes už MUSÍ mít, jinak nebude prodejný, design to nezachrání. Jenže představení dvojjádra není to samé, jako jej mít v prodeji, takže vthledem k tomu, jak to SE zase po...s Neem, Arcem, atd. bylo už pře měsícem pozdě.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >