" />
Sony Ericsson Nozomi - první telefon nové generace se představuje | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Neděle, 6. listopad 2011
Letošní portfolio společnosti Sony Ericsson je na trhu a je dost možné, že se jedná o poslední kompletní portfolio pod hlavičkou Sony Ericssonu. Naše pozornost se pomalu zaměřuje na příští rok. Náš oblíbený výrobce (ať už to bude ten s přídomkem Ericsson nebo bez něj) se v něm zaměří výhradně na komunikátory s Androidem a uvede také své první dvoujádrové telefony. Jedním z nich bude i model s kódovým označením Nozomi.


O novém telefonu se zatím neví moc konkrétních informací, odhadnout jeho vlastnosti ale není příliš těžké. Nepochybně bude navazovat na současné topmodely výrobce, jako jsou XPERIE Arc S nebo Pro. Nový komunikátor tedy nabídne komplexní výbavu, již z výroby ale bude disponovat novou verzí Androidu Ice Cream Sandwich a dá se počítat také s dvoujádrovým procesorem, který telefonu zaručí přebytek výkonu. Zahraniční zdroje také mluví o 720p displeji.

Nozomi tak snad konečně smaže náskok konkurence, která už tyto kvalitní procesory ve svých telefonech delší dobu nabízí. Pokud bude portfolio příštího roku alespoň tak pestré, jako to letošní, budoucnost výrobce je zajištěná. Již to ale bude pod hlavičkou společnosti Sony.




Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
. Autor: MarS Datum: 2011-11-27 12:50:10
potom zřejmě nepotřebujete ani smartphone. 2jádro jsem používal skoro půl roku a nyní jsem přešel na Arc a i s přetaktováním na 1,5GHz mi v některých věcích prostě nestačí. Já osobně pokud mám smartphone, chi od něj maximum a nebaví mě čekat až laskavě posune například int.stránku s flashem, nebo se uráčí otevřít SMS zprávy. jistě někdo může namítnout, že nemusím archivovat všechny SMS, nebo že mohu vypnout flash - ale proč bych ta měl dělat? Rozsíl 1 vs 2 jásra hodně pociťuju i při práci s tabulkami, které prostě z pracovních důvodů potřebuju naeditovat i v mobilu na cestě.
Autor: pje Datum: 2011-11-18 23:10:08
K čemu dvě jádra? Tady je někdo zblblý závody s papírovými parametry. Kdy už průměrnému spotřebiteli dojde, že mobilní foun není počítač a každá zábava s elektronickou berličkou má své meze? Na jednojádru mám plnou a bleskovou funkčnost všeho, co skutečně potřebuji a co není lépe činit na notebooku.
Autor: chemer Datum: 2011-11-08 16:56:10
Než toto bude v prodeji a spadne na přijatelnou cenu, budu nucen koupit něco jako SGS2 nebo podobně. Škoda.
Autor: chaney Datum: 2011-11-07 16:15:34
Srandista: To by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "dalsia placka". Vím, že právě názor na design je hodně subjektivní, ale jestli má někdo odlišný design od konkurence, tak je to právě Sony Ericsson. Nebo tě snad překvapil plochý display?
. Autor: xsarahdi Datum: 2011-11-07 10:52:22
Srandista: si fakt Srandista, ďalšia placka??? 
Otvor si Gsmarenu na HTC alebo Samsungu tam uvidíš čo je všetko na jedno kopito ... 
 
Je to jeden krásny telefón, nikým nekopírovaný ničím neovplyvnený. Je vidieť, že SE ako jediný asi v plnej miere využíva aj dizajnové oddelenie...:)
Žiadne plytvanie priestorom okolo displeja a ten sklenený pásik okolo celého prístroja je nielen nádhera ale aj osožná nádhera..:)) Neviem síce ako bude spredu fungovať ale predpokladám, že bude meniť farby podľa udalosti celý pásik...skvelý nápad 
Inak všimnite si okolo šošovky foťáku, to vyzerá na kov...dúfajme,že to bude kovový "zadok"..:) 
 
A čo sa týka HW tak SE prichádza s 2jadrom presne včas...buď to mali tak naplánované ale je super...doteraz 2jadrá nepodporoval plnohodnotne žiaden Android až ICS a ten bol predstavený len teraz. A keďže predpokladám, že Nozomi bol konštruovaný rovno na ICS tak to bude jedna pecka v podaní SE .... 
 
Sony(ericsson) GOOO
. Autor: Srandista Datum: 2011-11-06 22:40:01
No zrovna tento telefon sa mi naozaj nepaci. 
Po vykonovej stranke to moze byt kludne spicka, lenze ta prichadza stejne neskoro a jedine co SE doteraz drzalo nad vodou bol podla mna design. A tento telefon je len dalsia placka, ktorych mame na trhu od Apple, HTC, LG, Samsungu a dalsich vyrobcov nespocitane. Dufam ze si to do predstavenia dalsich telefonov modeloveho roku 2012 uvedomia a prisposobia sa tomu.
Autor: Tomcat Datum: 2011-11-06 13:11:38
Doufám, že Sony konečně představí vlajkový model s qwerty klávesnicí. Na Xperii Pro vadí mi menší display a zaoblené hrany.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >