" />

Forum

Netradiční videorecenze Sony Ericssonu Vivaz | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Úterý, 23. březen 2010
Sony Ericsson Vivaz se právě v těchto dnech dostal na náš trh a nám se povedlo zajistit si hned dva kousky tohoto povedeného telefonu do redakce. Co bude následovat už odhalil po mém komentáři jeden ze čtenářů našeho diskuzního fóra - dnes vám přinášíme videorecenzi Sony Ericssonu Vivaz, která je pořízená právě tímto povedeným telefonkem. S trochou nadsázky tak můžeme mluvit o videorecenzi na druhou.
1~106.JPG 27~58.JPG 31~49.JPG 26~53.JPG


Kvalita videa je skutečně výborná, takže jsem se velmi rychle rozhodl pro to, využít poprvé nějaký mobilní telefon Sony Ericsson k videorecenzi dalšího. V tomto konkrétním případě se telefon, pomocí kterého jsem recenzi natáčel, od telefonu, který byl natáčen, lišil pouze barvou, doma totiž mám jeden černý a jeden stříbrný Sony Ericsson Vivaz. Brzy k nim navíc také přibude červená varianta, trio, které se již prodává na českém trhu, tak bude kompletní a připravené na nafocení. Dnes si ale vychutnejte videorecenzi Sony Ericssonu Vivaz. Předem se omlouvám za svůj netrénovaný hlas a také pravděpodobně ne zcela profesionální komentář, přeci jen mě mnohem více baví psát než mluvit. Přivítám tedy komentáře nejen k samotnému modelu Vivaz, ale také k mému výkonu, abych věděl, jestli mám videorecenze ještě někdy pokoušet. PS: že mluvím potichu a ne zcela dobře artikuluji vím, jako omluvu bych ale uvedl, že kromě toho, že se jedná o mou prvotinu jsem držel v každé ruce jeden z telefonů Vivaz a soustředit se kromě ovládání dvou telefonů, kontrolu obou displejů a svých pohybů i na perfektní komentář jsem občas nestíhal. Ale nebudu se předem omlouvat, třeba se dnešní videorecenze bude líbit. Doporučuji přehrát si ji v HD kvalitě (když už jednou Vivaz tuto možnost nabízí).

Sony Ericsson Vivaz ve stříbrné barvě si můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson Vivaz v černé barvě si můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson

Sony Ericsson Vivaz v červené barvě si můžete zakoupit na oficiálním e.shopu Sony Ericsson



Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
Autor: tibkoo Datum: 2010-05-20 11:08:11
Predpis! : kazdy kto navštivi forum, musi prečiatať najprv cely thread pre skôr než piše! :)  
 
Autor: adamhouska Datum: 2010-05-20 10:52:36
Alespoň nikdo nevyhráje! :)
. Autor: submass Datum: 2010-05-20 09:56:13
:)
Volakto tu pisuje vselico, a ani si neprecita o co sa du deje? 
Ejej. 
Steve1986, ano su tam velmi nudne videá..
Autor: steve1986 Datum: 2010-05-20 09:46:25
Mno budem zvedavy, ze ake video vyhra hlavnu cenu. Dufam, ze budu hodnotit kreativnost... Sú tam aj dost nudne videa.
. Autor: adamhouska Datum: 2010-05-17 12:22:27
Milá Makula Vol.2! :)  
http://semania.mobilmania.cz/minuta-vaseho-zivota-za-sony-ericsson-vivaz-soutez.html  
Děláš s námi srándu? :?
. Autor: makula19 Datum: 2010-05-17 10:47:19
ahojte! 
nasla som tuto sutaz na youtube: http://www.youtube.com/sonyericsson 
 
ide o 20 sony ericsson vivaz a o dovolenku! 
staci len nahrat video:)
. Autor: natinati Datum: 2010-05-17 10:09:47
Dufam, ze ozaj nejaké dobré, a nárocné video vyhráva. 
lebo jak tie videá sledujem..bábatko papá, pes sedi, vietor fúka....
. Autor: adamhouska Datum: 2010-05-13 15:19:29
lol, to jsem nechtěl... prominte... :upset
. Autor: adamhouska Datum: 2010-05-13 15:18:42
Neni žadný kategorie (myslím že sex a takový věci přiliš nehrájuo... :grin ), aspoň musíš být před kamerou minimálně na teřiny, ale to není jisté.
Autor: adamhouska Datum: 2010-05-13 15:18:21
Neni žadný kategorie (myslím že sex a takový věci přiliš nehrájuo... :grin ), aspoň musíš být před kamerou minimálně na teřiny, ale to není jisté.
Autor: adamhouska Datum: 2010-05-13 15:18:08
Neni žadný kategorie (myslím že sex a takový věci přiliš nehrájuo... :grin ), aspoň musíš být před kamerou minimálně na teřiny, ale to není jisté.
Autor: Spongebob Datum: 2010-05-13 11:39:48
Wow, dobra sanca semania! Diky! Ja som si uz aj nieco vymyslel...Dufam, ze to bude jedinecny napad. Aj zajazd sudi porota, alebo tu vyhru zrebuju?
. Autor: submass Datum: 2010-05-13 10:45:25
Ahoj, 
Ved hociaké video mozes nakrutit! Dufam, ze dobre vidim, ze tam nie sú kategórie..
Autor: adamhouska Datum: 2010-05-11 15:32:34
Máš ale šanci: 
http://semania.mobilmania.cz/minuta-vaseho-zivota-za-sony-ericsson-vivaz-soutez.html 
 
Kdo má dopré nápady, prosím vás poradte!:)
. Autor: anicka1982 Datum: 2010-05-11 10:06:14
ani by som nehovorila, ze je to zadarmo...Ja by som si este stále nevedela dovoilit taky fón! 
Kto uz má, moze byt stastny!
Autor: romero Datum: 2010-05-11 09:57:40
mam taky dojem, ze budem koupit taky smartphone... v cervnu vyprši mi paušal tak idem zato :grin
. Autor: furmanal Datum: 2010-04-13 14:48:04
Vcera som uz dostal vivaz :P V zivote vyzera este lepsie ako na fotkach. SE je kvalita. Velmi sa tesim :)
Autor: adamhouska Datum: 2010-04-13 11:25:22
Už to je skoro zdarma: 
http://www.kasa.cz/mobily-mp3-gps/koupit/1062502/sony-ericsson/sony-ericsson-u5i-vivaz/
Autor: partner Datum: 2010-04-13 10:46:24
Ked pripojis telefon na pocitac cez USB kablik mozes si zvolit, ze synchronizujes, alebo sa chces dostat do telefonu. Dufam, ze som odpovedal na tvoj problem...
Autor: partner Datum: 2010-04-12 15:23:26
tibkoo: Pozri si ostatne touch telefony...Podla mna uz ani jedna znacka si nenechala svoj style. Mozno len iPhone-ovy zostane typickym touch designom.
Autor: Adela007 Datum: 2010-04-12 12:56:51
Užásní telefon! 
Líbi se mi to. Mám dojem že jednou koupím ho, ale musím na to vidělat ješte. Držte prst pro mě! :grin :p
Autor: tina gálová Datum: 2010-04-09 15:44:49
:grin nastastie ja nemam take v elke problemy s tym , ked som to kupila, nevedela som, ze ako funguje facebook :grin :grin hihi
. Autor: janokimak Datum: 2010-04-09 13:54:10
mám jednu problému,nedari sa pripojit telefon ke komputeru,na pc suite se proste nedostanu,je problém v ovladacech
. Autor: tibkoo Datum: 2010-04-07 16:20:25
dobre tak to je tvoj nazor ja mam zase moj nazor. ludia niesu rovnake... Svet by bol nudny keby sme vsetci mali ten isty nazor ;)
Autor: romero Datum: 2010-04-07 14:10:44
kimu vypravaš? heh, chvala bohu ze nepodobaju na starsie tehly... novy dizajn je uplne vydareny! 
 
:p
. Autor: tibkoo Datum: 2010-04-07 10:29:15
ahojte. vy tu vsetci zboznujete ten vivaz, ale ja sa nepridam. podla mna je to spatne co Sony ericsson ponuka. davno ked si videl telefon tak si to vedel ze je to z ktorej znacky teda od SE lebo mal typicky vonkajsok. A teraz ked si pozres na ich smartphone tak sa to absolutne nepodoba na starsie sony ericssony, teda stratil vsetky svoje typicke znaky. a ja sa s tym nezmierim...
Autor: papierka2 Datum: 2010-03-30 16:33:58
rozhodnime sa vtom, ze tento telefon je bezchybny a perfektny,ok? 8)
Autor: steve1986 Datum: 2010-03-30 11:56:36
Deril, ja nie som si istý, že by si videl veľký rozdiel, keby to bol 30fps a nie 24. :grin btw v tom súhlasím s tebou, že vždy je dobré, keď máš najlepšie funkcie v high-tech veciach.
Autor: papierka2 Datum: 2010-03-30 11:49:46
:grin isto mas pravdu, bol by sirsi aj 3cmom 8)
Autor: Spongebob Datum: 2010-03-29 11:56:14
stylus je fakt zbytočny...no keby chceli urobiť kameru s 30 fps tak by mobil isto širši s 2 cm-om 
:grin :grin :grin
Autor: Deril Datum: 2010-03-26 19:33:15
Pokud budu natáčet video tak rozhodně nepůjde do kina, proč je u tohoto telefonu jen 24 snímků za sekundu? Uvítal bych standard-30. 
Vůbec nevím co to tu sony ericsson dělá za blbosti. Doufám že se to u verze s klávesnicí vylepší.
Autor: Joza Datum: 2010-03-26 18:07:50
Jak je řečeno, Vivaz samozřejmě stylus má (a velmi pěkný), není nutnost jej ale používat, vystačíte si s prsty
. Autor: alexosmol Datum: 2010-03-26 13:46:39
Vedeli by ste mi pomôcť??? chcel by som vedieť, či VIVAZ má stylus?! alebo netreba? Mal už niekto možnosť vyskúšať??? :)
Autor: tina gálová Datum: 2010-03-26 11:23:27
ahojte! hmm, co je toto video??? nasla som lepsiu, pozrite si na stranku: http://www.cosestanekdyz.cz/free-video/2867-sony-ericsson-vivaz-hd.html :roll
Autor: malekladislav Datum: 2010-03-26 11:22:00
aký je originálny headset, čo sonyericsson dá k VIVAZ??Vyskúšali ste už to?
Autor: melis Datum: 2010-03-24 16:08:58
Aj tu máš jeden :) (test), ale na youtube sú už aj iné! http://www.youtube.com/watch?v=4JkrxCfPG-4 -nie je to test, ale je to dobré video :)
. Autor: svalentin Datum: 2010-03-24 15:06:57
No dobre, verim ti! Videli ste uz testy s Vivaz-om? 
Ja som nenasiel. 
V lete urcite kupujem jeden! Mozno ze bude aj lacnejsi!
. Autor: marekberez Datum: 2010-03-24 14:00:29
VIVAZ, môj telefón snov, keby som mala na to 350eur :D, určite by som kúpila jeden!
. Autor: melis Datum: 2010-03-24 12:54:51
Určite nie ako notebooky, aspoň 4 dni ak používaš ho normalne, teda netočíš filmy celý deň a podobné!
. Autor: furmanal Datum: 2010-03-24 10:53:51
Ja ani neviem kolko vydrzia také telefóny bez nabyti...Moj stary samsung 3 az 4dni, ale tie novsie urcite menej, lebo ked clovek vsetky funkcie pouziva. Mozno, ze ako notebooky? Ale to by bolo velmi málo..Nie?
Autor: furmanal Datum: 2010-03-24 10:49:22
Veľmi sa páči tento telefon...Má niekto skúsenisti aj s PRO verziou? V čom sa líšia? Výdrž batérie? Ďalšie otázky zatiaľ nemám :grin
. Autor: Deril Datum: 2010-03-23 18:05:23
Zdravim, telefon se mi líbí. Akurát jsem ještě nikde neviděl pozadí jiné než černé. Proč je prostředí černé? Je to deprimující. Mohli by jste ho natočit třeba s bílim pozadím.
Autor: Joza Datum: 2010-03-23 15:25:05
Další videorecenze budou, budeli příznivá odezva
Autor: sego Datum: 2010-03-23 14:50:18
Tak to by mělo jít protože OS je stejny.Skus se podívat na nějáké simbianovské XDA :grin :grin :grin
. Autor: LiberaleMiguel Datum: 2010-03-23 14:33:34
sice jsem tezky Nokiamaniak, ale tendle telefon se mi hodne libi, hlavne teda jeho varianta Pro z HW klavesnici, ALE.........daji se nejakym zpusobem dostat do Vivaz Pro mapy od Nokie z bezplatnou autonvagiaci zdarma ? protoze platit se mi za ne fakt nechce....
Autor: verbatim902 Datum: 2010-03-23 12:37:25
Pěkná recenze - moc pěkná! A Vivaz se mi začíná líbit více a více :grin - tedy v té černé ;) Mno uvidíme - do čeho nakonec investuji - už bych chtěl nějakou větší změnu oproti C902 :) 
 
Prosím o více takových recenzí (třeba i Elm)
Autor: Hawlas Datum: 2010-03-23 11:25:18
Moc pěkná recenze ;) ;) ;) a video vypadá fakt dobře! :)
Autor: tesil1 Datum: 2010-03-23 07:23:54
Super komentar i video,tesim se na dalsi...... ;) ;) ;)
Autor: Joza Datum: 2010-03-23 06:27:15
Od Filipa musím vyhmátnout nějaké triky, teď je na tom skvěle. Twitter a YouTube kanál svým způsobem je, jen je pod mým jménem a nikoliv pod jménem SEManie, výsledek je ale tentýž (asi přidám odkazy)... Ve křeči jsem byl z toho, že jsem musel ovládat dva Vivazi současně
Autor: sego Datum: 2010-03-23 06:20:21
Video je to super,myslím že ta artikulace a kvalita tvého hlasového projevu se bude časem zlepšovat jestli sleduješ týden mobilně na mobilmanii tak prvních pět dílů bylo otřesných ale teď už jsou z nich téměř profíci.Hlavně se přitom uvolni a nebuď ve "křeči" jako filip kůžel kterému to prvně moc nešlo ale teď...! 
 
PS.:Chtělo by to založit kanál přímo s názvem SEMANIA.CZ a taky facebookový a twitterový profil tak by se návšťevnost semanie mohla klidně zdvojnásobyt ;) ;) ;)

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >