Forum |
POZOR na vadne SE T630 !!! | | Tisk | |
Marek Hajn | |||
Saturday, 14. August 2004 | |||
Pred par dny jsem kupoval novou ceskou T630, ale byla vadna. Ukazalo se, ze vada nebyla jen u jednoho konkretniho kusu. Ctete dale...
Pred par dny jsem u firmy MobilPohotovost kupoval novou ceskou T630. Telefon jsem si na prodejne vyzkousel a vse bylo OK. Proto jsem se po zaplaceni sbalil a vydal smerem k domovu. Co se ale nestalo. Hral jsem si s telefonem a nastavoval vse tak, aby mi to vyhovovalo, ale kdyz jsem se dostal k nastaveni kontrastu, narazil jsem na problem. Uz od zacatku se mi zdalo, ze je displej moc svetly a kdyz jsem se snazil ho ztmavit, rozhodily se barvy do negativu a pomohlo jen vypnuti telefonu a vyndani baterie. Zkusil jsem to nekolikrat a vzdy to same. Vratil jsem se tedy do obchodu a popsal prodavacce muj problem. Nejdriv na me zkousela neco ve stylu, ze to neni jejich vina a at si jdu s telefonem do servisu, ale az kdyz jsem zvysil hlas, vzala me dozadu k technikum, kteri zavadu potvrdili. Dohodli jsme se na vymene za jiny kus. Uvedeny problem se objevoval pouze u bileho provedeni T630. Druhy telefon, ktery jsem mel dostat delal to same. Displej byl moc svetly a po ztmaveni se barvy rozhodily do negativu a opet pomohlo jen vypnuti a vyndani baterie. Bohuzel to same delala i treti a ctvrta T630, kterou mi prinesli. Nakonec jsem se rozhodl pro cernou verzi a ta je zatim bez problemu. Vse funguje tak jak ma. Nechapu a nevim cim mohl byt tento problem zpusobeny. Jestli je to vada firmware nebo hardware telefonu, ale pokud budete kupovat T630, rozhodne zkuste zmenit nastaveni kontrastu a pripadne pozadujte jiny kus. Bohuzel takove veci jen kazi reputaci nasi oblibene znacce, ale musime s nimi "na svetlo", abychom pomohli nekterym zajemcum predejit podobnym problemum.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář. |
< Předch. | Další > |
---|