Forum |
Uzivatelska pamet v T230 | | Tisk | |
Martin Chroust | |||
Tuesday, 14. September 2004 | |||
Stale se jeste diskutuje o pameti v T230, kolik mista je pri koupi
volneho respektive kolik mista zabiraji predinstalovane objekty.
Rozhresni se nachazi dale v clanku.![]() Opravdova velikost pameti: Jednou jsem si do telefonu ukladal fotky z MCA-25 a kdyz uz jsem jich tam mel dosti hodne, nedalo mi to a podival jsem se do telefonu, abych se presvedcil, jestli je jeho pamet opravdu jednomegova. Zjistli jsem ale, ze pro uzivatele T230 je dostupnych zhruba 1200 kB (presneji 1178 kB v me T230). Na mnohych informacnich strankach je uvedeno, ze pamet T230 je jednomegova, ve skutecnosti je to ale jeste o zhruba 200 kB vice. Kolik kB je k dispozici pro uzivatele? Z celkove pameti (viz vyse) je neco kolem 400 kB dat brano jako predinstalovatelne, tudiz nesmazatelene objekty. Po celkovem odectu v telefonu zustane zhruba 800 kB. Ovsem, rada z techto dat je vsak jiz zaplnena dalsimi objekty o Sony Ericssonu, ktere ale jdou smazat bez problemu. Zaver: Bez zasahu do telefonu lze smazanim vsech dat (tech, ktere smazat jdou) ziskat zhruba 800 KB mista. Po tomto mazani v telefonu zbyde: 6 polyfonnich vyzvanecich melodii, 9 barevnych obrazku (wallpaperu), 5 cernobilych obrazku, 1 schema, 1 MMS sablona, a jedna hra (V-Rally 2). Na zbyvajicich 800 kB mista lze pak do telefonu nahrat vyzvaneci melodie, hry, obrazky apod. Toto cislo vsak nemusi byt u vasi T230 stejne, pokud je upravena operatorem, cislo muze byt mensi nebo i dokonce vetsi.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář. |
< Předch. | Další > |
---|