Forum

Videorecenze Sony Ericssonu XPERIA X10 Mini Pro - komunikátor dostává nový rozměr | Tisk |  Email
Sdílení:
Linkuj.cz!
Jaggni to!
pošli na vybrali.sme.sk
Facebook
Jozef Cmar   
Čtvrtek, 6. květen 2010
Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro patří k nejpovedenějším telefonům Sony Ericsson vůbec a v těchto dnech (kromě jiného) finišujeme s jeho recenzí, ve které se chceme zaměřit především na odlišnosti od modelu X10 Mini. Oba telefony totiž mají téměř vše stejné nebo alespoň minimálně podobné.Velikou devizou obou modelů je skvěle odladěný operační systém a to byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit krátké představení X10 Mini Pro.
102~3.JPG 109~3.JPG 110~2.JPG 120~2.JPG


Ještě než se vrhneme na samotné video si dovolím i v tomto článku zopakovat, že se mi nové komunikátory od Sony Ericssonu zkrátka líbí a na článcích je to asi vidět. Je radost je používat, mají spoustu funkcí a jsou skutečně skvěle odladěné, do rukou se vám rozhodně nedostane nějaký neodladěný polotovar. Vše je funkční okamžitě, ve vzduchu navíc výhledově (cca tři měsíce) visí možnost aktualizace operačního systému Google Android na verzi 2.1, což s sebou jistě přinese další zlepšení již tak skvělého telefonu. Kromě kompletní podpory rychlých dat, velmi citlivého displeje nebo třeba integrovaného GPS modulu a již zmíněného otevřeného operačního systému je hlavní devizou (a vlastně také jedinou zásadnější odlišností proti modelu X10 Mini) kvalitní hardwarová QWERTY klávesnice, na které se výborně píše a která velmi usnadní zadávání delších textů. Potěšilo mě, že se klávesnice prakticky nepodepsala na celkových malých rozměrech přístroje, na vysoké úrovni je také kvalita dílenského zpracování. Zkrátka radost pohledět a používat. Více už ale v dnešním krátkém (desetiminutovém) videopohledu. PS: omluvte tentokrát nižší rozlišení videa, v tom dusnu jsem nějak nedával pozor a video nahrával v nejmenším rozlišení...

Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro můžete zakoupit na oficiálním e-shopu Sony Ericsson




Komentáře
Příspěvky vyjadřují názory uživatelů a nejsou nijak redigovány.
Vyhrazujeme si však právo příspěvky odstraňovat.
. Autor: srobek Datum: 2010-07-14 14:18:47
Rozhodně bych ho doporučil, ale myslím, že vždy je lepší pár měsíců počkat, než se objeví první uživatelské zkušenosti, o kterých se v normálních recenzích nedočtete.
Autor: aleman Datum: 2010-07-12 14:31:30
Podľa mňa skvelý telefón. Plánujem si ho kúpiť... Videl som, že mini už predávajú, čakám na verziu pro. Ja potrebujem qwerty klávesnicu.
Autor: Marakesch Datum: 2010-07-09 15:49:34
VaRo, zjavne vobec si ma nepochopil.. ja som nekritizoval kvalitu videa, ale pristup redakcie k mazaniu negativnych komentarov - co je diametralne uplne o niecom inom. poprosim ta, radsej si precitaj opat a riadne co pisem. 
 
a neviem preco by sa mal mazat clanok, s tym nesuhlasim, predsa ma svoj ucel a zmysel . bez ohladu na formu, ktora bola asi najma namietana - obsah je podstatny a ten je tam. 
 
a nevyjadrujem sa radsej k tomu, ze som profik ani ze mam 14 r. (ak to smerujes na mna). to by som bol "14 rocny profik".. hmm preco nie ;) 
 
chemer - dobre ;)  
 
ja uz sa k tomuto viac nebudem vyjadrovat, ale stojim si za svojim a ak som sa niekoho nebodaj NEpravnene dotkol - sorry..
Autor: topsecret Datum: 2010-07-09 15:45:05
čaute, počuli ste už, že sony ericsson xperia x10 mini pro nemá mediascape? :x prečo???
Autor: topsecret Datum: 2010-07-09 15:44:44
čaute, počuli ste už, že sony ericsson xperia x10 mini pro nemá mediascape? :x prečo???
Autor: VaRo Datum: 2010-07-09 13:59:35
Jožko za sebe dávám názor celej tenhle článek smáznout, diskutuje se tu úplně o něčem jiném, než o X10-ce mini...
Autor: VaRo Datum: 2010-07-09 13:58:24
chemer - to je něco hanlivýho? To byla reakce na to, co se na tomto webu čas od času stane, a to že nějaký 14-15 letý klučík rozjede tvrdou kritiku. Popravdě mám doma už starší dceru = nevidím nic špatného na oslovení mladých čtenářů jako "děcka".
Autor: chemer Datum: 2010-07-09 13:46:23
Tak asi jsem jediněj, komu přijde tragikomický, že šéfredaktor svý čtenáře nazývá "děcky".
Autor: VaRo Datum: 2010-07-09 13:36:38
chemer - to mělo bejt jakoby vtipný? Nebo nějakej pokus o sarkasmus? Co se takhle zas vrátit k původnímu smyslu článku, ukázat něco lidem, CO MAJÍ ZÁJEM o tento model...
Autor: VaRo Datum: 2010-07-09 13:33:21
Marakesch - mnoho řečí o ničem. Tohle je web nadšenců, ne profíků, jakým jsi určitě ty. Pokud se ti to nelíbí, proč si děláš násilí? Můžeš jít kritizovat na jiné, víc profi weby. Jsem na tomhle webu přes 10 let a podobnejch ukřivděnejch pionýrů už tu pár bylo...
Autor: chemer Datum: 2010-07-09 12:38:19
Děcka, co si dovolujete psát negativní reakce?
Autor: Marakesch Datum: 2010-07-09 11:56:16
tak aby bolo jasne co sa tu udialo - chronologia:  
 
1. nie ja ale niekto iny (prezyvku si zial nepamatam - ale ten kto ju zmazal - co bol asi autor clanku, presne vie kto) napisal ako hrozne to video bolo spracovane (cize nie ja) 
 
2. na druhy den tento prispevok zmazali a opat niekto iny sa pytal, kam ten prispevok zmizol, ze s nim plne suhlasil (opat nie ja ,ale tento prispevok tu tiez uz nie je). 
 
3. dalsi prispevok bol od zas ineho cloveka v zneni: vitej na semanii (tento prispevok tu uz tiez nie je) 
 
4. dalsi prispevok bol od hankika: to je momentalne prvy prispevok nezmazany, ktorej reakcia je jasna na prispevok c.2 . 
 
5. AZ TU SOM PISAL MOJ PRVY prispevok, ze nechapem preco sa maze kritika - a tento moj prispevok tu vcera zil asi cca 2 hodiny. a kazdy kto sa do mna navaza - poprosim nesud nikoho, kym nepoznas celu historiu - ja sa tiez do nikoho nenavazam a nerobim osobne utoky. to su ubohosti a deststke spravanie presne take, ake pisete, ze mam mat ja ??? usmievam sa nad tym.. :)
 
dnes rano som napisal prispevok, ktory tu asi autora a dalsich rozhorcil. 
 
no sorry redakcia, myslim je v mojom prispevku jasne napisane, ze web je fajn, ja ho ocenujem, ale neuznavam redakcny (ci uz celej redakcie al. len autorov postup) nikomu neberiem snahu ani usilie za tvorbu webu - tu je uznanie urcite na mieste. 
 
ale ak uz pises 6 rok, sa cudujem ,ze si take video pustil na web a ak si ho uz pustil, stoj si za nim a nemaz prispevky a komentare ostatnych, ak ti nesedia ! u mna by urcite malo vacsiu vahu , ak by si napisal, tak sorry drahi navstevnici webu, video sa mi nezadarilo, ale bola zle nastavena technika,bol som vazne unaveny al. podobne. tvoja vazenost by tym neutrpela, naopak len a len vzrastla. 
 
a z mojho prispevku rozhodne netreba byt otraveny , naopak - treba z toho vziat to pozitivne. 
 
nakoniec, presne to, co som pisal, si urobil - postavit sa k tomu ako chlap - nemam viac co dodat , tento postoj skutocne uznavam. vela energie do dalsej prace ;) :) 
 
a PS: pre VaRo - ja som citatel a nie som tu od toho , aby som tu na webe nieco predvadzal. diskusia je o pisani nazorov (snad ti zakladna pointa diskusie neunikla pomedzi prsty) a nazor ako pozitivny moze rovnako byt aj negativny. samozrejme so mnou nemusis suhlasit, ale pokial viem, doba cervenych (tvojich pionierov) o jedinom pripustnom nazore je davno fuc..
Autor: Joza Datum: 2010-07-09 09:40:32
Tentokrát jsem se otrávit nechal, uznávám, že je to má chyba... Ale jsem tady šestý rok a když mi pak nějaké děcko píše komentáře o tom, co se mu líbí a ne. Web tady je a jiný nebude, komu se to nelíbí, má svobodnou možnost založit vlastní a rozjet to ve velkém. Klidně poradím do začátků. Video má slabou kvalitu, má chyba při nastavení fotoaparátu. Ale abych jej okamžitě předělal? Mám i jiné zájmy, navíc taky třeba chodím do práce. Kdo to nechápe, nechť mlčí, kdo to chápe, nechť mlčí souhlasně :) Za to, co jsem ta těch 6 let předvedl na SEM se nestydím a nečekám, že by se na tom mělo něco změnit :). Z mé strany vše, kdo chce diskutovat, má volný prostor...
Autor: VaRo Datum: 2010-07-09 09:00:36
Marakesch - ty jsi nějakej chytrej pionýr. Co kdybys nejdřív něco předved a až pak kritizoval, to umí každej, to nic nestojí. Můžeš se Jožkovi nahlásit jako nový zájemce o redaktora/moderátora a až si to zkusíš, změníš názor. Na tomhle webu máš za málo peněz hodně muziky. Tvůj příspěvek jsem nečetl, ale pokud byl smáznut, věřím, že k tomu byl důvod... Jinak podobné chytrolíny moc nemusím, sorry, neznám Tě osobně, možná se mýlím, ale vím co to je, zdarma věnovat něčemu fůru času a elánu a pak se tu dočíst, že to mohlo bejt ještě lepší od někoho, kdo tu nic nepředved?... Tak to pardón, to mě vážně sejří. Ostatním se omlouvám a Jožkovi děkuji za jeho neutichající entuziasmus a nenech se otrávit podobnejma "chytrolínama".
. Autor: Marakesch Datum: 2010-07-09 08:27:31
chapem pravo redakcie odstranit prispespevky , ktore su vulgarne alebo inak nevhodne. ale ak niekto vymazuje kritiku na kvalitu redakcnych clankov - je to VRCHOLNE TRAPNE - a neznamena to nic ine, nez ze sa hanbia za svoje dielo ! 
 
miesto toho, aby ste prepracovali video, mazete komentare. takto si respekt u citatelov urcite neziskate. 
 
pre objektivitu musim dodat, ze tato stranka je super - a redakcia robi ozaj slusnu pracu, mne osobne web v mnohom vyhovuje, aj ked nie vo vsetkom. jedno horsie video nic neznamena, staci ho easy novo urobit. 
 
ale rozhodne sa mi tento "komentare mazaci redakcny pristup" nepaci ! 
 
a ak mi zmazete aj tento prispevok, tak potom uz nech si o Vas urobi kazdy svoj obraz...
. Autor: Melelisek Datum: 2010-07-08 20:17:46
Ten videokomentar - hrůza!!!
Autor: dialina Datum: 2010-07-08 15:59:56
Určite nepáčilo moderátorovi :grin Súhlasím, je úžasný, hlavne timescape :grin
. Autor: hankika Datum: 2010-07-08 14:24:31
a včera čo písali? som velmi zvedavá nato :roll inak sony ericsson ja můj favorit...a ten nový xperia x10 mini pro je úžasný :grin

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

 
< Předch.   Další >